Boende

Vi vill att din festivalhelg ska vara bekväm. På PLX: Tjärö finns därför flera olika boendealternativ: vandrarhem, camping och gästhamn. Välj det som passar dig bäst!

Vandrarhem: Väljer du att ta in på vandrarhemmet får du garanterat en lyxig festivalkänsla. Du bor i skärgårdshus från 1800-talet, i rum för 1 – 6 personer. En del av rummen har dusch och toalett i korridoren medan andra har egen dusch och toalett. Gemensam bastu finns i huvudbyggnaden. Boka ditt rum på www.tjaro.com.

Tält och camping: Förutom att tältplats på ön ingår i biljettpriset har tältare tillgång till dusch, toalett och bastu under hela festivalen. Kom ihåg att Tjärö är ett natura 2000-område och var extra omtänksam mot din omgivning. I anslutning till vandrarhemmet, och på utmärkta platser, finns det möjligheter att slänga ditt skräp. Använd gärna dem, så är vi tacksamma!

Båt och gästhamn: Tar du vattenvägen till Tjärö ligger du bekvämt i en skyddad vik för 200 kr/natten. I gästhamnen finns elektricitet och i likhet med andra festivalbesökare har du som båtgäst tillgång till dusch, toalett och bastu. Bokning görs på plats. Mer info hittar du på www.tjärö.com.

 

Share on Facebook